Beezy Comedy

Beezy Comedy

  • Van 7 december 2017 tot 24 februari 2018

De éérste en enige kleurrijke comedy show in Vlaanderen komt nu ook naar Mechelen. Drie comedians, een funny mc en een dj die voor een grappige soundtrack zorgt = 90 minuten vlijmscherpe grappen, no-nonsense comedy en een hoop verrassingen.

RAYEN PANDAY

Zaandammer en voorheen rechtenstudent Rayen Panday won in 2008 de persoonlijkheidsprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival. Sindsdien speelt hij op verschillende festivals / podia en in theaters doorheen Nederland. Op dit moment toert hij langs de Nederlandse theaters met zijn derde aanvullende theatervoorstelling ‘Niet Verder Vertellen’. Rayen verzorgt als headliner van Beezy Comedy een exclusieve en hilarische stand-up comedy set!

ARNO MOENS

Arno Moens is een jonge speler/schrijver/beweger die zich al van jongs af aan tegoed doet aan de geneugten van te creëren en te performen voor publiek. Ondertussen is die noodzaak alleen maar gegroeid, gerijpt engeprofessionaliseerd. Na rollen in o.a: ‘In Vlaamse Velden’, ‘Familie’, ‘Chaussée d’Amour’ en ‘De Ludwigs’ op het kleine scherm is hij klaar om op podia klein en groot te wervelen met zijn comedy met kleine ‘c’ en humor met een grote ‘T’.

MANU MOREAU

Manu ziet er jonger, lichter en gevaarlijker uit dan hij in werkelijkheid is. Zijn wereld is soms te gek voor woorden. Te gek, dat hij er toch de juiste woordspelingen voor heeft gevonden. Hij vertelt u er, in geuren en kleuren, alles over. Droge humor met een donker kantje. Manu treedt op in het Nederlands en in het Engels.

SAMIR FIGHIL

Samir is een geboren entertainer. Getogen (met twee zachte G’s!) in keizerstad Nijmegen, komt hij van jongs af aan in aanraking met alle lagen van de samenleving. Een uitstekende inspiratiebron, blijkt later, als Samir zich de kunst van het imiteren meester maakt. Zijn typetjes, in combinatie met de passie om verhalen te vertellen en daar mensen mee aan het lachen te maken, maken dat Samir in 2011 zijn podiumdebuut maakt in de wereld van comedy en cabaret. Een knallende entree, daar hij al vlug de Haagse Street Life Award voor aanstormend talent won.

DJ G-SPOT

G-Spot zorgt niet alleen voor grappige intermezzo’s maar ook voor een grappige soundtrack. Verschiet er niet van als hij en de mc jou op podium krijgen om te dansen op The Theme of Fresh Prince Of Bel-Air! ??

Data & Tickets

Standaard: € 14   /   60+: € 12   /   -26: € 10   /    ABO: € 12

Hoe je tickets bestellen in enkele stappen?

  1. Kies de gewenste voorstelling en klik op ‘Tickets bestellen’
  2. Selecteer de gewenste stoelen en klik links bovenaan het grondplan op ‘Bestel stoelen’
  3. Winkelmandje: Indien gewenst kan je hier je bestelling aanpassen, verder gaan met je bestelling of afronden en betalen.
  4. Klik op ‘Ga naar betaal’
  5. Log in via ‘Reeds bestaande gebruiker’ (of maak daar een account aan).
  6. Kijk je gegevens na en klik op ‘Volgende’
  7. Klik op ‘Bevestig’
  8. Kies in het Ogone betaalscherm de gewenste betaalmethode en rond de betaling verder af

Je ontvangt in je mailbox de bevestiging van je aankoop.
Betaalmogelijkheden: via Ogone (VISA, Mastercard, Bankcontact, KBC Online, Belfius Direct Net en ING HomePay, iDeal)

Info en hulp:
070/222 800 (zonaal tarief)
Maandag tot vrijdag: 10u-17u
Zaterdag: 10u-16u
Zondag & feestdagen: 12u30-16u
uit@mechelen.be

COMEDY
Tariefklasse: A