Dag Janine en dag José

Dag Janine en dag José

Na zich drie jaar lang door weer en wind op pad te hebben gewaagd voor iéder bordje met daarop ‘Te Koop!’, heeft onze fiere heldin de knoop doorgehakt: zij heeft zich, in haar eentje, een waarachtig huis aangeschaft! In haar eigen ogen een regelrechte villa – maar wél eentje dat nog moet worden verbouwd.

Ze werkt hard om de boel in te richten – naar een eigengemaakt paradijs, als het even kan. Een totaal nieuw leven! Maar…. durft zij nu ook een bezoek te brengen aan de nieuwe kruidenier? De nieuwe bloemist? En die eigenaardige buren, Janine en José – zou Nele Goossens het wel aandurven om die uit te nodigen voor haar housewarmingparty? Het moet gedaan zijn met oppervlakkige small talk. Maar het ware, diepzinnige gesprek: is de wereld daar wel klaar voor?

‘Dag Janine en dag José’ is Nele haar derde zelfgeschreven onewomanshow. Het is een luchtige vertelling over het leven van alledag maar met onderliggend een gevoelige noodkreet om een integer bestaan. Argeloos grappig, snel en gevarieerd, maar dus zeker ook een tikkeltje literair.’

  • Spel: Nele Goossens
  • Regie/coach: Colette Notenboom
  • Spelcoach: Tanja Van der Sanden

Themadiner in ons kelderrestaurant

Elke derde vrijdag van de maand kan u in ons kelderrestaurant terecht om te genieten van een heerlijk diner. Meer informatie.