De Improfeten

De Improfeten

Geen script, geen voorbereiding, geen afspraken! Theater waar alles wordt gecreëerd op het moment zelf: personages, dialogen, decor, actie, emotie, muziek en verhaal! Elke show wordt gebaseerd op een aantal suggesties uit het publiek, zoals de locatie waar de scène zich afspeelt of het soort personage dat ze spelen. De rest improviseren zij op het moment zelf.

Alsof dat nog niet straf genoeg is, wordt ook de muziek ter plekke bedacht. Hilarisch en ontroerend, fascinerend en onvergetelijk! Geen korte improspelletjes maar een uniek volavond verhaal, dat zich voor u ontvouwt op het moment zelf (en dan nooit meer opnieuw).

De Improfeten zijn Christophe Stienlet, Tom Saeys, Jeron Dewulf, Jan Buermans als acteurs en Michael Taeymans en Jo Hens als muzikanten. Geïnspireerd door de vroegere Commedia dell’Arte, brengen de acteurs een geestige opvoering waarin ze ter plekke een compleet nieuw verhaal verzinnen. De Improfeten verdienden hun pluimen al op diverse podia in België en bij uitbreiding in Europa.

  • Spel: De Improfeten
  • Management en productie: Pretpraters