Gaten

Gaten

Lieven Debrauwer (Pauline & Paulette, Confituur) regisseert Walter Smits (Slisse & Cesar) en Ken Verdoodt (Amika) in een ontzettende grappige voorstelling over wel of niet vergeten.

Bernard Vandewalle is dementerend. Elke maand zoekt zijn kleinzoon Kevin hem op. De sfeer tussen grootvader en kleinzoon is verre van optimaal. De beginnende dementie vreet gaten in Bernards geheugen. Zowel zijn oorlogsverleden als de persoonlijke herinneringen zijn troebel. Maar wat is Bernard vergeten en wat verzwijgt hij doelbewust?

Een tikkeltje tegendraads, een beetje maatschappijkritisch, maar vooral ook grappig.

Op 12 en 27 oktober (19u30) en op 28 oktober (13u30) geeft Lieven Debrauwer een gratis inleiding over de voorstelling in onze 17de-eeuwse kelderruimte.

Gekoppeld aan ‘Gaten’ wordt op 25 oktober 2018 een lezing gehouden over dementie door prof. Julie Van der Zee. Deze lezing is ten voordele van Brein Instituut vzw, opgericht door prof. Van Broeckhoven om het wetenschappelijk onderzoek naar Alzheimer en dementie te ondersteunen. Reserveren voor deze lezing kan enkel via info@theaterM.be (8 euro p.p.).

Spel: Walter Smits, Ken Verdoodt
Tekst: Yves De Lathauwer, Robin David
Productie: theater M
Regie: Lieven Debrauwer

 

Themadiner in ons kelderrestaurant

Elke derde vrijdag van de maand kan u in ons kelderrestaurant terecht om te genieten van een heerlijk diner. Meer informatie.