Annelies Boel

Annelies Boel

Actrice

Annelies studeerde ,na een opleiding aan de Kunsthumaniora richting woord en drama, in 2009 succesvol af aan de Fontys hogeschool voor de kunsten richting Musical en theater te Tilburg. Na deze studie werkte ze als volwaardige artiest mee in de volgende musicals: “ Tikka is Jarig “ als ensemble ,“Annie “ als ensemble en Ster in spé , “Elisabeth” als Fannie Feiferlich , “Oliver!” als Matron en understudy Beth , ”Alice in Wonderland” als ensemblelid en Understudy K3. Daarna schitterde ze als Tirzah ,de zus van Ben Hur in ” Ben Hur live “. Met deze productie had ze haar eerste hoofdrol te pakken en ging ze op tournee in Italië en Duitsland. Het creatieve team , rechtsreeks overgevolgen vanuit Broadway, stimuleerde haar om haar acteertalenten verder te ontwikkelen in Amerika. Na een auditie ronde via Skype startte ze aan een masterstudie , acting on camera intensive, aan Penny Templeton studio’s te NYC. Na deze studie keerde ze terug richting België en startte ze met het uitbouwen van haar acteercarrière . Zo was ze onder andere te zien in Aspe als Elke Nagels, De neus van Pinnokio als Alice, De zonen van Van As als Iris, Balls of steel al Nancy Nympho, Familie als Mirthe en als Mieke Freyant in de online serie Dubbelspel. Naast fictie vertolkte ze de rol van Simone Berteaut in het theaterstuk Edith en Simone.

Volgend jaar kan u haar aan het werk zien in de eerste film van de romeo’s H.I.T waar ze de rol zal vertolken van Barbara , de vriendin van Gunther Levi. Ook is Annelies een terugkerend , herkenbaar gezicht in de reclamewereld . Zo zal u haar vast al opgemerkt hebben in de volgende Tv spots : Weight Watchers , Jim mobile blue , Carrefour, Mobistar , Zwan , Unibets , KBC , Roche Tv , Tempo team , enz.

Het zotte geweld is alweer iets om aan haar cv toe te voegen en ze is dan ook heel enthousiast en vereerd om de muze van Rike Wouters , Nel, te mogen vertolken.

Menu