ProtoStars on stage

ProtoStars on stage

20221209

-

20230623

In de cultuursector is het altijd vechten om een plaatsje in de spotlights. Heel wat nieuw talent komt vaak niet aan bod en krijgt de kans niet om zich te ontwikkelen.

ProtoStars wil hen extra kansen geven en ze helpen om wél een podium te krijgen. We mikken op muzikanten, zangers, dansers, circusartiesten … Kortom alles wat op een podium kan.

De eerste editie in oktober was alvast een schot in de roos. Hieronder een overzicht van de artiesten in december:

Joël Francis
Joël Francis, new artist on the block, is hier om haar spel op te voeren samen met haar producer Shunin komt ze met haar eerste single ooit, genaamd: Get high. Joël Francis is een 22-jarige artiest die in Brugge woont en Drama studeert aan de Luca School of Arts in Leuven.

JEPP
Jasper Publie leerden we kennen als frontzanger van Bandits, maar schreef de afgelopen jaren een eigen verhaal. Zijn passie voor muziek bracht hem de studio in waar hij hard werkte aan zijn nieuwe project ‘JEPP’.

Luka Cruysberghs
Luka is voornamelijk bekend van The Voice, waar ze in 2017 met de titel aan de haal ging. Na haar overwinning werd Luka van begin 2018 tot eind 2020 de leadzangeres van de Belgische band Hooverphonic. Haar tijd als zangeres voor Hooverphonic hielp haar ervaring op en naast podium op te doen, maar inspireerde haar ook zeer zeker voor haar solocarrière.

Joël    JEPP    Luka

Data & Tickets

Standaard € 12 / 65+: € 10 / -26: € 6

U werkt bij de Cronos Groep? Mail naar info@theaterM.be met vermelding ‘cronoskorting theater M’ en ontvang uw kortingscode.

Ticketinfo:
015-29 76 53
Maandag tot vrijdag: 10u-17u
Zaterdag: 10u-16u
Zondag & feestdagen: 12u30-16u
uit@mechelen.be

Menu