ProtoStars on stage

ProtoStars on stage

20230324

-

20230623

In de cultuursector is het altijd vechten om een plaatsje in de spotlights. Heel wat nieuw talent komt vaak niet aan bod en krijgt de kans niet om zich te ontwikkelen.

ProtoStars wil hen extra kansen geven en ze helpen om wél een podium te krijgen. Voorlopig mikken we vooral op muzikaal talent.

De vorige edities waren alvast een schot in de roos. Hieronder stellen we de artiesten voor van maart.

FÄM

FÄM is Marie, een 21-jarige zangeres/artiest uit Antwerpen die graag speelt met “Logic Pro” en improviseert met haar stem en piano. Muziek is altijd aanwezig geweest in haar leven, maar vooral de laatste jaren schrijft ze regelmatiger. In de tussentijd is Marie er vrij zeker van dat ze ‘haar geluid heeft gevonden’. Naast Marie is FÄM ook Jannick. Achter zijn piano en computer en maakt hij coole en funky beats.

LIGHTSPEED

Sinds 2022 combineert dit viertal atmosferisch gitaargeweld en oprechte narratieven tot het ontstaan van een flinke dosis sappige indierock. Beïnvloed door bands zoals Arctic Monkeys, Two Door Cinema Club en literaire grootheden als Leonard Cohen, dwaalt LIGHTSPEED langs een uitgebreide horizon van sfeer en sound. Bereid je voor op interstellaire dagdromen, melodieus escapisme en een live-energie van hier tot op Pluto.

KIMBERLY PENEZ

Kimberly Penez is een up and coming Belgische pop artiste. Haar muziek omvat scherpe boodschappen, omhult in catchy ritmes en beats. Met een sterke stem en een herkenbare sound probeert Kimberly haarzelf te profileren als nieuw en fris talent in de Vlaamse pop-scene.

       

Data & Tickets

Standaard € 12 / 65+: € 10 / -26: € 6

U werkt bij de Cronos Groep? Mail naar info@theaterM.be met vermelding ‘cronoskorting theater M’ en ontvang uw kortingscode.

Ticketinfo:
015-29 76 53
Maandag tot vrijdag: 10u-17u
Zaterdag: 10u-16u
Zondag & feestdagen: 12u30-16u
uit@mechelen.be

Menu