ProtoStars on stage

ProtoStars on stage

20231006

-

20240607

In de cultuursector is het altijd vechten om een plaatsje in de spotlights. Heel wat nieuw talent komt vaak niet aan bod en krijgt de kans niet om zich te ontwikkelen.

ProtoStars wil hen extra kansen geven en ze helpen om wél een podium te krijgen. Voorlopig mikken we vooral op muzikaal talent.

De vorige edities waren alvast een schot in de roos. Hieronder stellen we de artiesten voor van september.

LAMOON

Jens Pauwels is in de muziek begonnen als klassieke pianist.
De liefde voor piano is hij nooit kwijt geraakt bij zijn verdere studies als singer/songwriter maar met het Jennisan project kon hij die liefde niet helemaal uiten. Door veel te schrijven besefte hij dat hij de pop-funk en pianoballads even graag schrijft, maar onder dezelfde naam is dat moeilijk te combineren. Vandaar het nieuwe project “Lamoon”.

LIL ALIA  (foto: Catherine Smet)

Haar leven lang koesterde Linde een affiniteit voor hiphop, al kon ze haar imago als gevoelige, zeemzoete dierenliefhebber niet rijmen met het rapper-zijn. Verwacht je aan een goede dosis humor en zelfrelativering, afgewisseld door diepe kwetsbaarheid en melancholie.

BUS5

Bus5 is een nieuw trio uit Leuven dat balanceert op de fijne grens tussen jazz, latin en wereldmuziek. In een bezetting van drum, bas en piano houden ze af en toe halt voor een hintje motown en soul. Zin in een avontuurlijke rit? Spring dan mee op Bus5!

Data & Tickets

Standaard € 12 / 65+: € 10 / -26: € 10

U werkt bij de Cronos Groep? Mail naar info@theaterM.be met vermelding ‘cronoskorting theater M’ en ontvang uw kortingscode.

Ticketinfo:
015-29 76 53
Maandag tot vrijdag: 10u-17u
Zaterdag: 10u-16u
Zondag & feestdagen: 12u30-16u
uit@mechelen.be

Menu