ProtoStars on stage

ProtoStars on stage

20230630

-

20230630

In de cultuursector is het altijd vechten om een plaatsje in de spotlights. Heel wat nieuw talent komt vaak niet aan bod en krijgt de kans niet om zich te ontwikkelen.

ProtoStars wil hen extra kansen geven en ze helpen om wél een podium te krijgen. Voorlopig mikken we vooral op muzikaal talent.

De vorige edities waren alvast een schot in de roos. Hieronder stellen we de artiesten voor van juni.

EMELINE

EMILINE is een Belgische popartieste, gekenmerkt door haar herkenbare toon en pakkende popsongs met een eigenzinnige twist. Haar songwriting gaat hand in hand met een totale creatieve visie waarbij extra elementen zoals haar freestyle make-up looks en styling haar onderscheiden. Ze schrijft aanstekelijke, poppy deuntjes met nogal metaforische teksten.

STUDIO CEZANNE

Studio Cézanne is het project dat is opgestart door Cézanne Van de Voorde. Zij is een zangeres en (klassiek) gitariste, met backing vocals en celliste Fien Van Damme en drummer Lukas Jouck. Ze brengen een mix van eigen nummers en bekende nummers die ze helemaal eigen hebben gemaakt. U kunt uw hart verwarmen aan de prachtige en intieme songs, afgewisseld met persoonlijke en vaak komische anekdotes

LAMOON

Jens is in de muziek begonnen als klassieke pianist. De liefde voor piano is hij nooit kwijt geraakt bij zijn verdere studies als singer/songwriter maar met het Jennisan project kon hij die liefde niet helemaal uiten. Door veel te schrijven besefte hij dat hij de popfunk en pianoballads even graag schrijft, maar onder dezelfde naam is dat moeilijk te combineren. Vandaar het nieuwe project “Lamoon”.

     

Data & Tickets

Standaard € 12 / 65+: € 10 / -26: € 6

U werkt bij de Cronos Groep? Mail naar info@theaterM.be met vermelding ‘cronoskorting theater M’ en ontvang uw kortingscode.

Ticketinfo:
015-29 76 53
Maandag tot vrijdag: 10u-17u
Zaterdag: 10u-16u
Zondag & feestdagen: 12u30-16u
uit@mechelen.be

Menu