ProtoStars on stage

ProtoStars on stage

20240308

-

20240621

In de cultuursector is het altijd vechten om een plaatsje in de spotlights. Heel wat nieuw talent komt vaak niet aan bod en krijgt de kans niet om zich te ontwikkelen.

ProtoStars wil hen extra kansen geven en ze helpen om wél een podium te krijgen. Voorlopig mikken we vooral op muzikaal talent.

De vorige edities waren alvast een schot in de roos. Hieronder stellen we de artiesten voor van maart.

Dav ID 

Dav ID is een pop-singer-songwriter, wiens muziekstijl je diep meeneemt in zijn melancholie. Als autodidact muzikant creëerde hij een met R&B doordrenkte stijl die de harten raakt. Met zijn debuut-EP belooft Dav ID zijn luisteraars mee te nemen op een emotionele reis, waarbij hij de hoogte- en dieptepunten van het leven verkent.

DOUNIA DIAMOND

Dounia Diamond een opvallende R&B/pop zangeres, geboren en opgegroeid in Brussel, die de muziekscene verlicht met haar unieke stijl en magnetische persoonlijkheid. Als een artieste die niet bang is om grenzen te verleggen, heeft Dounia Diamond zichzelf gevestigd als een boeiende performer op het podium.

FAUX NOIR

Faux Noir is een Franstalige band met leden uit alle uithoeken van Vlaanderen. Met hun uiteenlopende muzikale achtergronden brengen ze een eerlijke en krachtige sound dat zich uit in waanzinnige songs. De groep staat garant voor een krachtige, ongefilterde show waarin genres als soul, rock en wereldmuziek naadloos met elkaar verweven zijn.

   

Data & Tickets

Standaard € 12 / 65+: € 10 / -26: € 6

U werkt bij de Cronos Groep? Mail naar info@theaterM.be met vermelding ‘cronoskorting theater M’ en ontvang uw kortingscode.

Ticketinfo:
015-29 76 53
Maandag tot vrijdag: 10u-17u
Zaterdag: 10u-16u
Zondag & feestdagen: 12u30-16u
uit@mechelen.be

Menu