ProtoStars on stage

ProtoStars on stage

20230224

-

20230623

In de cultuursector is het altijd vechten om een plaatsje in de spotlights. Heel wat nieuw talent komt vaak niet aan bod en krijgt de kans niet om zich te ontwikkelen.

ProtoStars wil hen extra kansen geven en ze helpen om wél een podium te krijgen. We mikken op muzikanten, zangers, dansers, circusartiesten … Kortom alles wat op een podium kan.

De vorige edities waren alvast een schot in de roos. Hieronder stellen we de artiesten voor van februari.

CASSIE CYRENE

In september 2022 bracht Cassie Cyrene haar debuutsingle ”Hold Me And Love Me’ uit. Ze werkt aan een authentieke soulful en funky sound. Eind 2023 zal ze haar eerste EP uitbrengen.

ILIAS ADDI

Ilias Addi is een singer-songwriter die onder meer bekend is door het tv-programma ‘The Voice van Vlaanderen’. Hier wist hij het te schoppen tot de halve finale in het team van Tourist Lemc. Ilias schrijft zelf muziek dat in het genre van hedendaagse pop ligt. Met zijn band, of solo, brengt hij momenteel een mix van covers en van originals.

ISE

Ise haar stem kruipt onder je huid. Slechts 16 jaar, maar ze weet je te beroeren met haar unieke, rauwe sound: soms breekbaar, soms krachtig, maar altijd puur en eerlijk. Tiener-emoties verpakt in eigen geschreven nummers. Ise begeleidt zichzelf op afwisselend elektrische en akoestische gitaar. Door het gebruik van soundeffects en een vintage drumcomputer creëert ze een unieke, volwaardige sound.

       

Data & Tickets

Standaard € 12 / 65+: € 10 / -26: € 6

U werkt bij de Cronos Groep? Mail naar info@theaterM.be met vermelding ‘cronoskorting theater M’ en ontvang uw kortingscode.

Ticketinfo:
015-29 76 53
Maandag tot vrijdag: 10u-17u
Zaterdag: 10u-16u
Zondag & feestdagen: 12u30-16u
uit@mechelen.be

Menu